Доставка и плащане

Възможност за плащане

Бихте могли да изберете един от следните начини:

  • Пощенски паричен превод - в брой или карта при получаване на пратката в офис на Еконт или Спиди;
  • Плащане с кредитна/дебитна карта чрез системата MyPost.– при избор на плащане с кредитна/дебитна карта, ще се отвори платежна страница, където въвеждате данните на вашата карта – вид карта, номер на карта, валидност и CVV2/CVC2 код – последните три цифри от номера, изписан в полето за подпис на картата. Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница, където въвеждате паролата си за автентикация. При успешна транзакция (получена авторизация), на екран се визуализира транзакционна бележка, която разпечатвате или запазвате. Приемаме следните видове карти: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron. При плащане с карта парите се удържат при транзакция „Покупка (PURCHASE)“ – веднага.
  • Банков превод – заплащате дължимата сума чрез превод на посочената фирмена банкова сметка:

ТИТУЛЯР: Бългериан ИНВ ГАЛЕРИ ЕООД
БУЛСТАТ:175374956
БАНКА: DBANK
IBAN:BG21DEMI92401000140796
BIC:DEMIBGSF

ЦЕНА И СРОК НА ДОСТАВКА.

  • Доставката на Вашата поръчка се изчислява, чрез електронния калкулатор на куриерската фирма, като при поръчка над 200 лв. , доставката е безплатна за България.
  • Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди, обикновено в рамките на 3 работни дни. Доставката се извършва до офис на куриера или на адрес.
  • Всички поръчки, направени извън работно време, през уикенда или по празници, се обработват през първия или втория работен ден след деня на получаване на поръчката;
  • Всеки клиент на Red Point Gallery си запазва правото да поиска различни условия на доставка в случай на нужда,като предварително се свърже с нас, за да уточним детайлите.
  • При отказване на пратка стойността на куриерската услуга за връщане на продуктите към нас е за Ваша сметка (за сметка на Клиента).

Подробна информация за условията на доставка и отказ на поръчка прочетете в Раздел II Условия на Доставка и Раздел IV - Условия на анулиране от Общите условия за ползване.